NAJAVA: Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Prozoru

NAJAVA: Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Prozoru

Crveni križ Općine Prozor-Rama organizira akciju Dobrovoljnog darivanja krvi, uz poštivanje svih propisanih mjera.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi za stanovnike održat će se u četvrtak, 16.07.2020. godine od 09:00 do 11:00 sati u dvorani Srednje škole Prozor.

Ovo je treća akcija u 2020 .godini na području Općine, koju organizira Crveni križ Općine Prozor-Rama u suradnji s Transfuzijskim centrom SKB Mostar, pod pokroviteljstvom Općine Prozor-Rama.

Svi koji se odluče darovati krv dužni su se prethodno javiti Crvenom križu na br. 036/770-533 ili na br. mobitela 063/040-204 svakim radnim danom od 08:00 do 15:00 sati, kako bi se realizirao raspored dolazaka na akciju darivanja krvi u dogovorenim terminima te tako izbjegli gužvu i smanjili čekanje u redu. Darivanje krvi će se vršiti u grupama, kao i prošli put.

Darovatelji su dužni sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu (ili neki drugi validni dokument sa slikom) i iskaznicu dobrovoljnog darovatelja krvi (ukoliko ju posjeduju od prethodnih darivanja).

Crveni križ će na ulazu osigurati potrebnu zaštitnu opremu (maske i rukavice) radi predostrožnosti mjera zbog aktualne situacije s COVID-om 19.

Pozivamo vas da se odazovete na akciju u što većem broju, zbog izuzetno niskih zaliha krvi!

Daruj krv, pokloni život!

Crveni križ Općine Prozor – Rama

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing