• Najava: Dobrotvorni misijski ručak za potporu misionaru don Ivanu Stojanoviću
  • Najava: Dobrotvorni misijski ručak za potporu misionaru don Ivanu Stojanoviću

Najava: Dobrotvorni misijski ručak za potporu misionaru don Ivanu Stojanoviću

Misijski dobrotvorni ručak za pomoć misiji Tatale u Gani u kojoj djeluje don Ivan Stojanović, svećenik salezijanac iz župe Uzdol. 

Za pomoć misiji Tatale u Gani u kojoj djeluje don Ivan Stojanović izu župe Uzdol, Prozor-Rama, bit će organiziran dobrotvorni misijski ručak u nedjelju 29. rujna 2019. godine.

Program započinje misnim slavljem u 10 i 30 u crkvi Svete Obitelji, Avenija Marina Držića 31. Zagreb.  Ručak i prigodni program su u 12 sati u restoranu Magazinski klet – pri staroj smokvi, Strojarska 32, Zagreb.

Ulaznica je 200 kuna, a sav prihod od ulaznica ide za pomoć misiji Tatale u Gani. Ulaznice se mogu nabaviti u restoranu Magazinska klet i Ramskoj zajednici Zagreb.

Susret Uzdoljana koji će biti u Innsbrucku 30.11.2019. godine pod stalnim sloganom “Ne zaboravite Uzdol”, također je humanitarnog karaktera, odnosno, potpora misijskom djelovanju don Ivana Stojanovića.

U ime organizacijskog odbora Susreta Uzdoljana Jozo Barešić je kazao: “Zahvaljujemo se Ramskoj zajednici Zagreb na čelu s gospodinom Matom Fofićem za uključenost u potporu našem župljaninu don Ivanu Stojanoviću. Također se zahvaljujemo i našem Mariju Rajiču, ugostitelju u Zagrebu za potporu u organizaciji. Naš ovogodišnji susret Uzdoljana je u Innsbrucku 30.11.2019. godine koji je kao i svi dosadašnji susreti humanitarnog karaktera te prilozi od susreta idu za misiju Tatale u Gani koju vodi naš don Ivan Stojanović. Zahvaljujem se ovom prigodom načelniku općine Prozor-Rama dr. Jozi Ivančeviću koji se izravno uključuje u potporu don Ivanu. Pozivam sve koji mogu da dođu na dobrotvorni misijski ručak i susret Uzdoljana u Innsbrucku.”

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar