NAJAVA: Film “Priče o odlasku i povratku” u Domu kulture u Prozoru

NAJAVA: Film “Priče o odlasku i povratku” u Domu kulture u Prozoru

Film “Priče o odlasku i povratku” prati stanovnike Prozor-Rame i Gornjeg Vakufa-Uskoplja, sudionike istoimenih radionica i publikacije, i otvara prostor da se progovori o izazovima koje nosi život u malim sredinama pogođenim migracijama, podjelama i nedostatkom perspektiva za mlade ljude.

Film prikazuje godinu i pol dana susreta ovih dvaju zajednica i potrebu da se progovori o stvarima koje su obilježile njihove živote i gradove. Iz tih susreta proizišla su mnoga otkrivanja sebe i drugog, produbljena je interakcija dvaju gradova-susjeda, a mnogi su sudionici pronašli i olakšanje, podršku i motivaciju.

Film će premijerno biti prikazan u četvrtak, 15.9. u 17 sati u sali Kulturno-sportskog centra Prozor-Rama, nakon kojeg će uslijediti diskusija u nazočnosti sudionika i voditelja radionica Gorana Božičevića, Josipa Mlakića i Jasminke Drino-Kirlić. Voditeljica programa je Branka Dijaković.Trajanje: 27 minuta

Režija, kamera i montaža: Mustafa Stupac

Muzika: Mevludin Talović
Organizator i producent: CSSP Berlin centar za integrativnu medijaciju

Za više informacija:
[email protected]

[email protected]

CSSP Berlin Centar za Integrativnu Medijaciju u Bosni i Hercegovini
CSSP Berlin centar za integrativnu medijaciju od 2008. provodi projekte iz oblasti medijacije i dijaloga širom Bosne i Hercegovine.

https://cssp-mediation.org/

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar