NAJAVA: Konferencija “Mentorstvom do snažnijih lokalnih partnerstava za zapošljavanje”

NAJAVA: Konferencija “Mentorstvom do snažnijih lokalnih partnerstava za zapošljavanje”

Konferencija „Mentorstvom do snažnijih lokalnih partnerstava za zapošljavanje“, održat će se u utorak, 10.05. 2022. godine u 10.00 h, u dvorani Općine Gornji Vakuf – Uskoplje (Ul. Vrbaska bb, 70240 Gornji Vakuf – Uskoplje).

Konferencija se organizira u okviru implementacije projekta „Mentorstvom do snažnijih lokalnih partnerstava za zapošljavanje“ kojeg u partnerstvu implementiraju Udruženje za poduzetništvo i posao LiNK, Općina Jablanica, Općina Gornji Vakuf – Uskoplje, Služba za zapošljavanje HNŽ, Služba za zapošljavanje SBŽ, JU Srednja Škola Jablanica,  Fakultet strojarstva Mostar, Jablanit d.o.o. Jablanica i ATT d.o.o. Gornji Vakuf – Uskoplje.

Na konferenciji će se predstaviti ciljevi i plan rada Partnerstva LPZ Mentor, te potpisati Sporazum o implementaciji projekta

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje „LPZ Mentor“ je jedno od 20 novih lokalnih partnerstava za zapošljavanje u BiH, uspostavljenih s ciljem kreiranja i provedbe programa aktivacije i integracije nezaposlenih osoba u lokalna tržišta rada.

Projekt se provodi u okviru programa „Podrška Europske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II“ koji financira Europska unija u iznosu od 4 milijuna eura, a realizira Međunarodna organizacija rada u Bosni i Hercegovini.

Izjave za medije će se održati u 11.30 h a prisutnima će se obratiti:

– gđa. Amra Selesković, Projektna koordinatorica, Međunarodna organizacija rada u BiH
– g. Sead Čaušević, načelnik Općine Gornji Vakuf – Uskoplje
– g. Damir Šabanović, načelnik Općine Jablanica
– g. Tomislav Majić, predsjednik Udruženja LiNK

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing