• NAJAVA: Manifestacija “Čapljina u tanjuru – Hercegovački festival hrane i običaja”
  • NAJAVA: Manifestacija “Čapljina u tanjuru – Hercegovački festival hrane i običaja”

NAJAVA: Manifestacija “Čapljina u tanjuru – Hercegovački festival hrane i običaja”

Grad Čapljina i Kuharska udruga „Čapljina“ organiziraju manifestaciju “Čapljina u tanjuru – Hercegovački festival hrane i običaja”.

Događaj koji se trebao održati u nedjelju, 21. Svibnja 2023. godine u Čapljini na Trgu kralja Tomislava s početkom u 18 sati, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta održat će se 4. lipnja 2023. godine

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5218685484834958&type=3

Festival Hercegovine na kojemu ćete se moći zabaviti, uživati u gastro i kulturnoj baštini Hercegovine. Imati ćete mogućnost kušati razne gastro specijalitete ovog podneblja, a pri tome uživati u autentičnim zvucima Hercegovine.

Posjetitelji će biti u prilici kušati autohtona jela Hercegovine, a pritom se upoznati sa načinom pripreme i recepturom. Pored svježe pripremljenih jela, moći će se kušati i unaprijed pripremljena karakteristična jela i namirnice Hercegovine.

Za istaknuti je da će svoju priliku za predstavljanje široj javnosti imati i domaći OPG proizvođači i obrtnici sa svojim vrhunskim „homemade“ proizvodima.

Uvjereni smo da će svatko uspjeti pronaći ponešto za sebe

Za najmlađe posjetitelje su osigurane razne zabavne, edukativne i kreativne radionice…

Moći će se uživati u nastupima glazbenih izvođača raznih stilova, listu izvođača predvodi popularni Riječki band Let3, te domaće snage HKUD „Zora“ Struge-Gorica, Vokalni sastav „Neretvani“, Matea Kapular, Sax.It.Up i DJ Kale.

Detaljnije o samoj manifestaciji i sadržajima, možete pronaći na linku:

ČuT

 

HRANA I TRADICIJA: “Čapljina u tanjuru” ispunila očekivanja više stotina posjetitelja

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar