NAJAVA: Manifestacija “Dani Vranice 2024, Ljubo Barnjak”

NAJAVA: Manifestacija “Dani Vranice 2024, Ljubo Barnjak”

Udruga planinara Raduša sa zadovoljstvom najavljuje manifestaciju “Dani Vranice”, koja će se održati od 14. do 16. lipnja 2024. godine na području Radovine, planina Vranica. Ova trodnevna manifestacija donosi bogat program ispunjen aktivnostima za sve ljubitelje prirode, sporta i dobre zabave.
PROGRAM:
Petak, 14. lipnja:
Manifestacija započinje u petak poslijepodne postavljanjem kampa i dočekom planinara. Posjetitelji će imati priliku smjestiti se u predivnom ambijentu doline Radovina, uživati u druženju i pripremama za predstojeće aktivnosti.
Subota, 15. lipnja:
Subota je rezervirana za niz uzbudljivih aktivnosti. Dan započinje organiziranim planinarenjem po slikovitim stazama planine Vranice, koje pružaju spektakularne poglede i iskustvo bliskog dodira s prirodom. Nakon planinarenja, slijedi natjecanje u starim sportovima, koje će prisutnima omogućiti da se okušaju u tradicionalnim disciplinama i uživaju u zdravom natjecateljskom duhu.
Poseban događaj dana bit će zajedničko gledanje nogometne utakmice Europskog prvenstva između Hrvatske i Španjolske. Utakmica će se prenositi na velikom ekranu u kampu, pružajući priliku za zajedničko navijanje i stvaranje nezaboravnih trenutaka.
Večer donosi glazbenu poslasticu – popularni R.O.S.T. bend, sastavljen od učitelja iz Mostar Rock School-a, zabavljat će okupljene svojim interpretacijama funky, blues i rock pjesama. Ovaj nastup obećava nezaboravnu atmosferu i dobru zabavu do kasnih sati.
Nedjelja, 16. lipnja:
Nedjelja je posvećena planinarskim turama, koje će pružiti dodatnu priliku za uživanje u prirodnim ljepotama Vranice. Po povratku s tura, domaćini će dočekati planinare s ukusnim planinarskim grahom, što će biti savršen završetak ovog trodnevnog događanja.
Manifestacija “Dani Vranice” nudi jedinstvenu priliku za bijeg u prirodu, aktivno sudjelovanje u sportskim i kulturnim događajima, te uživanje u dobrom društvu i glazbi. Pozivamo sve ljubitelje prirode, sporta i zabave da nam se pridruže i zajedno s nama uživaju u čarima Vranice.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar