NAJAVA: Motivacijski govor maratonca, triatlonca i alpiniste Tomislava Cvitanušića

NAJAVA: Motivacijski govor maratonca, triatlonca i alpiniste Tomislava Cvitanušića

Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP) uz financijsku potporu Europske unije organizira motivacijski govor koji će Tomislav Cvitanušić održati u Domu kulture u Prozoru , u subotu 16. prosinca u 10 sati.

Motivacijski govor jedan je od niza događaja koji se organiziraju u sklopu Regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2), a za cilj imaju inspirirati i motivirati mlade za nova postignuća.

Tomislav Cvitanušić poznati je maratonac, triatlonac i alpinista iz Bosne i Hercegovine, koji će mlade muškarce i žene povesti na nezaboravno putovanje kroz izuzetne sportske podvige. Tomislav nije samo uspješan sportaš već i dobitnik brojnih priznanja, uključujući Specijalnu nagradu Olimpijskog komiteta BiH za promociju bh. sporta.

Ovaj događaj će biti prilika da saznate više o njegovim iskustvima i izazovima koje je savladao, ali i čujete kako je postao prvi Ironman koji živi i radi u Bosni i Hercegovini. Upoznat ćete se i s njegovim posljednjim postignućem – usponom na najviši vrh svijeta Mount Everest, a koji je ostvario u svibnju ove godine.

Uz sve što će predstaviti, Tomislav će motivirati mlade da istraže svoje granice i ostvare sjajne osobne rezultate.

Pridružite se na navedeni datum i poslušajte inspirativnu priče govornika, naučite nove perspektive i pronađite dodatnu motivaciju za postizanje vrhunskih rezultata.

Prijaviti se možete putem obrasca – https://shorturl.at/lqOVX

Regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) financira Europska unija, a implementira Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP).

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar