NAJAVA: Obilježavanje Svjetskog dana zdravlja u Prozoru

NAJAVA: Obilježavanje Svjetskog dana zdravlja u Prozoru

U povodu Svjetskog dana zdravlja, 7. travnja zajedničkim aktivnostima Crvenog križa Prozor – Rama i Doma zdravlja Rama ovaj dan će se obilježiti i u našoj općini.

U petak , 7. travnja  u vremenu od 10.00 do 12.00 sati održat će se besplatno mjerenje tlaka i šećera u krvi na Gračacu (ispred škole) i u Prozoru na platou ispred crkve.

Obilježavanje Svjetskog dana zdravlja s ciljem naglaska na važnost tjelesne aktivnosti, zdrave prehrane i čuvanja okoliša nastavlja se i u subotu 8. travnja. Taj dan planirana je šetnja od Prozora do Ramskog jezera (restoran Mediteran). Usput će biti očišćeno smeće uz ovu dionicu. U ovu subotnju akciju će se,  prema sadašnjim informacijama, uključiti brojni građani, udruge i škole.

Pozivaju se svi zainteresirani da se pridruže šetnji koja kreće u 9.00 sati sa parkinga kod O.Š. Marka Marulića u Prozoru.

Za sve sudionike osiguran je ručak i osvježenje. U slučaju lošeg vremena u subotu ova aktivnost će se odgoditi i održati kada vremenske prilike dozvole.

Pridružite nam se u obilježavanju Svjetskog  dana zdravlja i ne zaboravite „Zdravlje je najveće bogatsvo“ – poručuju organizatori.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar