Najava: Ramske mažoretkinje organiziraju “Dan plesa” za najmlađe članice

Najava: Ramske mažoretkinje organiziraju “Dan plesa” za najmlađe članice

Ramske mažoretkinje organiziraju “Dan plesa” za svoje najmlađe članice.
“Dan plesa” za svoje namlađe članice organiziraju Ramske mažoretkinje koje su već odavno postale poseban ukras naše općine.  Ovaj plesni događaj je u subotu, 26. rujna 2020. godine u Sportskoj dvorani u Prozoru od 16 do 18 sati.
Zbog koronavirusa  ovaj događaj odvijat će se bez publike uz prisustvo članica mažoretkinja i roditelja uz primjenu obavezni propisanih epidemioloških mjera.
Trenerica Ramskih mažoretkinja Martina Škarica kazala je za Ramski vjesnik:  “Žao mi je što će ova manifestacija proći bez naše vjerne publike. Znamo koliko ste nas podržavali svojim dolaskom na nastupe. Ovih zadnjih mjeseci svi živimo u nekoj neizvjesnosti te ne možemo ništa planirati. Naime, dok su cure bile na ljetnom odmoru, razmišljala sam kako zadržati istu ljubav, sjaj i želju curama za mažoretkinje. Zajedno s ostalim trenericama došla sam na ideju da našim najmlađimi najrazigranijim djevojčicama organiziram nastup. Taj nastup će biti prožet zabavom, plesom, smijehom i natjecateljskim duhom.  Želimo zaboraviti ovo “ludilo” vrijeme obilježeno korona virusom. Ljubav i želja pobjeđuju ono nemoguće. Naš klub nije samo klub. Živimo jedna za drugu, i mislim da će i ovaj događaj pokazati koliko se borimo i koliko ulažemo u naše cure.”
Napominjemo da je ulaz u Sportsku dvoranu samo za članice Ramskih mažoretkinja i roditelje.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar