NAJAVA: Mačkare na Gračacu

NAJAVA: Mačkare na Gračacu

Gradnjom župne dvorane na Gračacu stekli su se uvjeti za organiziranje različitih manifestacije. Tako će se po prvi puta organizirati  mačkare u župnoj dvorani na Gračacu, u utorak 09. veljače od 19,00 sati do ponoći.
Manifestacija je zabavnog karaktera primjerena pokladnom utorku u kojem se u ovim krajevima tradicionalno obilježavao maskembal. Zabavljat će vas PAB bend.

Najzanimljiviji dio programa bit će natjecanje u plesovima i maskama. Bit će nagrađeni: najbolji rocknroll plesač, najbolji plesač brek dancea, najbolji plesni par, najbolja orijentalna plesačica, najbolji plesač u kolu, najbolji plesni par ča ča ča, priopćeno je iz Župnog ureda Gračac.

Također će se nagraditi: najstarija maska (najstarija osoba s maskom), najmlađa maska (najmlađa osoba s maskom), najinteligentnija maska (najinteligentnija ideja maske), najtradicionalnija maska (maska iz tradicionalne nošnje), najluđa maska (maska koja najbolje izigrava dvorsku ludu), najoriginalnija maska (najoriginalnija ideja u izradi maske), najbezobraznija maska (najoriginalnija maska s nedostatkom srama), najzaljubljeniji par (najorginalniji par koji izigrava zaljubljene ili mladence) i maska večeri (najbolja maska večeri).
Dođite na Gračac da se veselimo skriveni pod maskama!

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing