Najbolji mobitel na svijetu za 2015. Samsung Galaxy S6 edge

Najbolji mobitel na svijetu za 2015. Samsung Galaxy S6 edge

Najbolji mobitel na svijetu za 2015. godinu je Samsung Galaxy S6 edge, objavljeno je na Mobile World Congressu (MWC) u Barceloni u utorak poslijepodne, kada su najboljima dodijeljene nagrade MWC Glomo Awards.

Najbolje mobilne uređaje za 2015. godinu, telefone i tablete po 21. put birao je međunarodni žiri sastavljen od uglednih stručnjaka mobilne i telekom industrije u svijetu, a među njih 15 prvi put je bio i predstavnik iz Hrvatske, izvršni urednik magazina Bug Dragan Petric.

“Izuzetna je čast sudjelovati u odlučivanju koje repozicionira igrače na globalnom tržištu mobilnih uređaja, što je i određeno priznanje mojem radu, Bugu i EISA-i, asocijaciji najboljih europskih tech magazina čiji je Bug član i ispred koje sam i sudjelovao u ovom žiriju”, izjavio je Hini Petric.

Odluke o najboljim uređajima donosili su, kako kaže, putem nekoliko video sastanaka uoči i tijekom samog kongresa MWC, a osim najboljeg mobitela birali su i dobitnike nagrada u još nekoliko kategorija.

Tako je najbolji mobitel u kategoriji cijene do 100 američkih dolara Xiaomi Redmi, dok je nagrada za najbolji tablet pripala Microsoftovom Surface Pro 4.

Ukupno je za te nagrade bilo nominirano 15 uređaja, a na samom završetku MWC u Barceloni, 25. veljače bit će proglašen i najbolji mobilni uređaj premijerno predstavljen na ovogodišnjem jubilarnom 30. izdanju tog kongresa.

pogled.ba

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar