Nakon što ga je privela policija u postaji počinio suicid

Nakon što ga je privela policija u postaji počinio suicid

U prostorijama za zadržavanje Policijske postaje Centar Mostar, Policijske uprave Mostar u večernjim satima se, kako saznaje “Avaz“, dogodilo samoubojstvo.

Kako je potvrdio dežurni županijski tužitelj Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, samoubojstvo vješanjem je počinio Dalibor Ramović (38) iz Goražda. Suicid je, rekao je, počinjen između 18:15 i 19:15 sati.

Nakon očevid koji je obavljen na licu mjesta utvrđeno je da je Ramović samoubojstvo počinio pomoću vezice izvučene iz trenirke. Potvrđeno je i da u tim prostorijama postoji i videonadzor te su poduzete sve neophodne mjere i radnje.

Ramovića je mostarska policija tijekom dana u alkoholiziranom stanju privela u policijske prostorije nakon što im je prijavljeno da je u naselju Centar 2 narušavao javni red i mir.

U međuvremenu je tijekom policijske obrade i provjerom podataka utvrđeno da je potjernicu za njim raspisao trebinjski sud zbog čega je i zadržan u policijskim prostorijama.

Njegovo ime se spominje u slučaju skrnavljenja nadgrobnih spomenika u Gradskom groblju u Gacku, odnosno, krađe mesinganih predmeta s njih, što se lani dogodilo.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing