Narednih dana kiša i oblaci

Narednih dana kiša i oblaci

U Bosni i Hercegovini danas će prevladavati promjenljivo oblačno vrijeme uz sunčana razdoblja.Tijekom dana u Bosni su mogući slabi i povremeni lokalni pljuskovi. Vjetar, slab, u Bosni sjeverni i sjeverozapadni, a u Hercegovini zapadni. Dnevne temperature kretat će se od 24 do 30 stupnjeva.

U srijedu će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne kiša se očekuju ponegdje na sjeverozapadu Bosne. Tijekom poslijepodneva i u večernjim satima kiša, pljuskovi i grmljavina u većem dijelu naše zemlje. Intenzivnije padavine očekuju se na sjeverozapadu, a najmanja vjerojatnost za padaline na jugu Hercegovine. Jutarnje temperature kretat će se od 10 do 16, na jugu od 18 do 22, a dnevne od 23 do 28, na jugu od 27 do 32 stupnja.

U četvrtak će u Bosni biti pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini, uglavnom, bez padavina uz umjerenu oblačnost. Jutarnje temperature kretat će se od 11 do 16, na jugu od 17 do 21, a dnevne od 18 do 23, na jugu od 26 do 30 stupnjeva.

U petak će u većem dijelu zemlje biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U dijelovima središnje i istočne Bosne i na istoku Hercegovine, uz povećanu oblačnost, povremeno, je moguća slaba i rijetka kiša ili lokalni pljusak. Jutarnje temperature kretat će se od 9 do 14, na jugu od 15 do 19, a dnevne od 21 do 27, na jugu od 28 do 32 stupnja.

U subotu će biti sunčano. Jutarnje temperature kretat će se od 8 do 14, na jugu od 15 do 19, a dnevne od 21 do 27, na jugu od 28 do 32 stupnja, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.
bljesak.info

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar