Narodna knjižnica “Rama” povodom Svjetskog dana knjige daruje jednogodišnje članstvo

Narodna knjižnica “Rama” povodom Svjetskog dana knjige daruje jednogodišnje članstvo

Mjesec travanj je u znaku knjige.  Svjetski dan dječje knjige obilježava se 2. travnja u spomen na rođenje jednog od omiljenih dječjih autora bajki Hansa Christiana Andersena. Dan hrvatske knjige obilježavamo 22. travnja. Na taj dan je 1501. godine, Marko Marulić završio svoj poznati ep, Juditu. Svjetski dan knjige i autorskih prava obilježavamo 23. travnja kao simboličan datum u svjetskoj književnosti jer su toga dana 1616. godine umrli Miguel de Cervantes i William Shakespeare.
Narodna knjižnica “Rama” i ove godine će obilježiti Svjetski dan knjige. Sutra, u petak 23. travnja, svima koji to žele, knjižnica daruje  jednogodišnje članstvo.
Ako do sada niste stekli naviku čitanja, ovo je odlična prilika za napraviti prvi korak. Članstvom u knjižnici na raspolaganju ćete imati tisuće knjiških svjetova, mnogo znanja i zabave.
“Sutra ćemo također proglasiti naše najčitateljice i najčitatelje. To su oni naši članovi koje smo tijekom prošle godine zapazili kao vrijedne, marljive, koji rado i  često dolaze u knjižnicu, razgovaraju o knjigama i rado dijele svoja čitateljska iskustva. Čitanje je važno kao i navika korištenja knjižnice. Zato, vidimo se u knjižnici”, poručili su iz Narodne knjižnice “Rama”.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar