“Naručko” nakon Gornjeg Vakufa-Uskoplja i Bugojna stigao u Prozor-Ramu

“Naručko” nakon Gornjeg Vakufa-Uskoplja i Bugojna stigao u Prozor-Ramu

Aplikacija “Naručko” stigla je u Prozor-Ramu nakon više od dvije godine uspješnog rada na području Gornjeg Vakufa-Uskoplja i Bugojna. Aplikacija je to koja svojim korisnicima omogućuje pregled gastronomske ponude partner-restorana te online naručivanje iste.

Za relativno kratko vrijeme rada “Naručko” se može pohvaliti s preko tisuću registriranih korisnika i njihovim pozitivnim povratnim informacijama, kao i onim od strane partner-restorana.

Stoga, nema više neugodnog telefonskog pozivanja restorana, a svoju hranu naručujete u svega par klikova. Bilo da želite da vam stigne na kućnu adresu, ako vam se toga dana ne kuha ili su vam stigli nenajavljeni gosti, na posao ili pak bilo koju drugu adresu. Hranu možete pokupiti i u restoranu.

Posjetite Naručko web stranicu www.narucko.com, jednostavno odaberite grad, restoran, kategoriju, jelo, dodajte u košaricu i naručite!

Od iznimne je važnosti napomenuti da se područje dostave na adresu ne mijenja uvođenjem mogućnosti online naručivanja putem “Naručka”. Na primjer, ukoliko je dostava određenog restorana prethodno bila ograničena na područje grada Prozora, putem “Naručka” iz istog restorana također možete naručiti isključivo na područje grada Prozora. Korisnici koji nisu u području dostave na adresu, kao i oni koji jesu, i dalje mogu odabrati opciju „Dolazim po narudžbu“.

Ostanite u tijeku i pratite sve novosti na “Naručko” instagram profilu @narucko_bh.

Ako ste vlasnik restorana i želite biti dio Naručko tima, pošaljite upit o mogućoj suradnji na e-mail adresu “Naručko” korisničke službe: [email protected]

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar