Nastavak suradnje: Turistička zajednica Grada Popovače sudjelovala na Sajmu u Prozoru

Na 10. Sajmu poljoprivrede, prehrane i turizma Prozor-Rama 2015. prvi put su sudjelovali predstavnici grada prijatelja Popovače – Turistička zajednica Grada Popovače.
Ovaj put oni su samo sudjelovali, nisu se natjecali, izlagali su domaće proizvode: razne suvenire, autohtone sorte vina, te kolače, štrudle i medenjake, a sve to su nudili za degustaciju.

Iz Popovače su stigli ispred Grada Popovače zamjenica gradonačelnika Ana Strilić u pratnji predstavnika Udruge vinogradara i voćara „Škrlet“ i Udruge kuhara Grada Popovače.
Svi oni u Prozor-Rami su prvi put i nisu krili oduševljenje što su ovdje. Dva dana, koliko je trajao njihov boravak u Rami, bili su smješteni u konobi „Gaj“ na Ramskom jezeru, a posjetili su i Franjevački samostan i Etnografski muzej na Šćitu.

Zamjenica gradonačelnika Ana Strilić ima samo riječi hvale za svoje domaćine, te dodaje kako očekuje da će se iduće godine na Sajmu predstaviti s bogatijom ponudom i s više izlagača.
Zahvaljuje Općini Prozor-Rama na pozivu i gostoprimstvu, a uzvratni posjet očekuje već drugog vikenda mjeseca prosinca na Večeri škrleti i moslovačke kuhinje, koja se u Popovači održava već četvrtu godinu.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing