Nastavlja se realizacija projekta "Nauči voljeti razlike"

Učenici ljetne škole "Nauči voljeti razlike" su u utorak, 15. srpnja, počeli volontirati u Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama "Djeca nade" na projektu "Osnaživanje i rehabilitacija osoba sa invaliditetom u BiH", kojeg koordinira Selma Grcić.
 
Prema  Selminim riječima, cilj projekta je unapređenje sistema socijalne zaštite za osobe s invaliditetom i poboljšanje kvalitete njihovih života , kao i njihovih članova obitelji na području Bosne i Hercegovine.
 
Sudjelujući na projektu udruge "Djeca nade" učenici Ljetne škole "Nauči voljeti razlike" primjenjuju u praksi naučeno o volonterstvu u proteklom tjednu.

Dojmovi poslije rada u Udruzi su bili i više nego pozitivni i učenici jedva čekaju nove radionice.
Učenici su upoznali novo mjesto u našoj maloj općini gdje mogu volontirati i zajedno s korisnicima udruge, praviti rukotvorine i umjetnička djela koju su apsolutno za svaku pohvalu.

Uvjereni smo da će volontiranje u ovoj udruzi do kraja ljetne škole, rezultirati u obostranom napretku u znanju i kreativnosti, novim prijateljstvima i iskustvima, kaže Ana Filipović,menadžerica ovog projekta.
 
Pratite rad učenika ljetne škole na Facebook stranici "Live to Learn – Learn to Love /  Nauči voljeti razlike" ili posjetite službenu web-stranicu http://bhprozor-rama4l.weebly.com/. Za dodatne informacije, obratite se koordinatorici projekta "Nauči voljeti razlike", Ani Filipović, emailom na [email protected] pozivom na broj 063 571 182.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar