Nastavljene aktivnosti oko BFC certifikacije

Nastavljene aktivnosti oko BFC certifikacije

Dvodnevnom posjetom evaluacijskog tima za proces certifikacije općine BFC SEE certifikatom nastavljene su aktivnosti  potrebne za dokazivanje i dobivanje ovog prestižnog certifikata.

Evaluacijski  posao za općinu Prozor – Rama dobila je Razvojna agencija NERDA iz Tuzle, čiji evaluacijski tim čine Amra Jaganjac i Senada Jahić.

U razgovoru sa općinskim Načelnikom, dr. Jozom Ivančevićem, još jednom su upućene čestitke na opredjeljenju općine Prozor – Rama da unaprijedi poslovni ambijent i poboljša postojeće procedure te tako postane općina sa povoljnim poslovnim okruženjem.

Dvodnevnim radom sa općinskom  Povjerenstvom za provođenje postupka BFC certifikacije, evaluatori su pregledali dokaze za ispunjavanje 12 kriterija i preko 80 podkriterija koji trebaju dokazati zasluženost BFC certifikata.  

Poseban sastanak evaluatorski tima je imao sa gospodarstvenicima koje su oni i odabrali za razgovor kako bi i na taj način stekli što povoljniju sliku o postojećem poslovnom ambijentu u općini Prozor – Rama.

Kroz rad evaluatora  Iznesene su primjedbe o manjkavostima  u procedurama koje se trebaju otkloniti, a pismeno izvješće će još preciznije ukazati na postojeće propuste, kako bi ih se do kraja procesa predviđenog za dobivanje certifikata moglo riješiti.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar