NATJEČAJ: Moje božićno pismo

NATJEČAJ: Moje božićno pismo

Uz ove suvremene tehnologije zaboravili smo u određenim prigodama pisati razglednice, čestitke i pisma te ih ubaciti u poštanski sandučić.

Da to ne zaboravimo i da se na osobit način osvrnemo na Božić i uputimo čestitku, Ramski Vjesnik pokreće natječaj “MOJE BOŽIĆNO PISMO”.

Pozivamo čitatelje na sudjelovanje u natječaju te pisanom riječju iskažu kako su se pripremali i proživjeli jedan svoj Božić u Rami ili daleko od Rame. Svoje doživljaje trebaju iskazati kao jedno pismo upućeno nekome od rodbine, prijatelja ili jednostavno nama svima da pročitamo.

Sva pristigla božićna pisma bit će objavljena na Ramskom vjesniku i čitatelji će ih moći označiti sviđanjem, komentirati i podijeliti ih.

Ramski Vjesnik je osigurao nagradu za najbolje pismo koje će ocijeniti posebno povjerenstvo

Drugu nagradu dobit će ono pismo koje prikupi najviše sviđanja. Čitatelji koji budu stavili znak sviđanja na nagrađeno pismo, također će sudjelovati u izvlačenju za prigodni poklon.

Pisma treba poslati na e-mail:  [email protected]

Uz pismo se može poslati i par vlastitih fotografija za ilustraciju, ali nije obveza. U sam tekst neće biti nikakvih intervencija, bit će objavljeno u originalu i bit će bez potpisa autora do objave nagrađenih.

Pisma će biti objavljivana onim redom kako stignu na naš e-mail.

Za sve potrebne informacije može se javiti na e-mail i porukama putem Facebook stranice Ramskog Vjesnika.

Ovaj natječaj ostaje otvoren sedam dana od dana objavljivanja.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar