Natječaj Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih za sportske grantove

Natječaj Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih za sportske grantove

U sklopu međureligijskih aktivnosti koje imaju za cilj poticanje sportskog duha i zajedništva, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ s ponosom objavljuje natječaj za dodjelu sportskih grantova.

Cilj ovog natječaja je potaknuti lokalne sportske inicijative, a otvoren je za sportske klubove, udruge, škole, župe, (ne)formalne skupine mladih u župama Vrhbosanske nadbiskupije, koji se bave organizacijom sportskih događanja i promicanjem sportskih vrijednosti, međukulturalne suradnje i dijaloga. Vrijednost granta iznosi između 1 000 i 1 500 KM, a odobreni iznos potrebno je utrošiti za organizaciju sportskih događanja u kojima će sudjelovati mladi.

Kako bi aplicirali na natječaj, potrebno je da se popuni obrazac za natječaj koji se može preuzeti ovdje i napisati detaljan proračun projekta koji se može preuzeti ovdje. Rok za slanje aplikacije je 30. travnja 2024.

Budući da će sve uplate za projekte koji prođu na natječaju biti uplaćene na račun udruge/kluba/župe, potrebno je dostaviti rješenje o registraciji i bankovne podatke. Aktivnosti moraju biti realizirane u tijeku ove godine, a izvješće o utrošenim sredstvima je potrebno dostaviti do 1. prosinca 2024.

Obrazac za izvješće o utrošenim sredstvima može se preuzeti ovdje.

Za ocjenjivanje projekata bit će sastavljeno povjerenstvo, a svi koji budu zadovoljili uvjete natječaja i ostvarili pravo na dodjelu sredstava potpisat će ugovor o dodjeli sredstava.

Projektnu aplikaciju potrebno je ispuniti na računalu te poslati na e-mail: [email protected].

Dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj +387 33 766 226. Kontakt osoba: Nadežda Mojsilović.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar