NEVJEROJATNA PRIČA: Vatrenom navijaču život spasila lopta koja ga je pogodila u glavu

NEVJEROJATNA PRIČA: Vatrenom navijaču život spasila lopta koja ga je pogodila u glavu

Svatko koga je pogodila lopta u glavu zna koliko je to bolno, ali za jednog danskog navijača to je bio najsretniji trenutak u životu.

Naime, velikog navijača danskog Brøndbyja Davida Nielsena je prije nešto više od mjesec dana tijekom zagrijavanja za danski derbi jedna zalutala lopta napadača Kamila Wilczeka pogodila točno u glavu.

Udarac je bio toliko jak da se Nielsen onesvijestio, no ubrzo su u pomoć priskočili i ostali navijači, a zatim je stigla i liječnička ekipa Brøndbya koja ga je iz predostrožnosti otpremila u bolnicu na snimanje glave.
U bolnici je nakon snimanja i pregleda utvrđeno da ima početni stadij tumora na mozgu.
Prema lokalnim medijima, Nielsen je podvrgnut hitnoj operaciji uklanjanja tumora i “ima velike šanse za potpuni oporavak”.

“Pozdrav svima. Zovem se David i navijač sam kojeg je pogodila lopta za vrijeme zagrijavanja za utakmicu Brondbyija i Københavna. Želim zahvaliti liječnicima, osoguranju i navijačima koji se zatekli pored mene u tom trenutku jer mi je vaša brza reakcija spasila život. Ne mogu opisati koliko sam vam zahvalan. Ispostavilo se da imam tumor na mozgu, koji ne bi bio otkriven da me Wilczek nije pogodio u glavu, zahvalan sam i njemu. Upravo se oporavljam od operacije. Vječno sam vam zahvalan svima”, napisao je na Facebook stranici kluba.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar