Nikolina i Ivan iz Rame oduševili triljsku publiku

Povodom blagdana  Gospe Karmelske, koji se slavi 16. srpnja, Turistička zajednica grada Trilja organizirala je prigodni program „Tebi u čast, Majko, Gospe Karmelska“.
U okviru programa u utorak, 14. srpnja u lapidariju Muzeja Triljskog kraja otvorena je Izložba slika „Gospin put od Rame do Sinja“. Na Izložbi su predstavljeni radovi članova Likovne udruge Trilj i radovi mladog ramskog slikara Ivana Baketarića Manje.
Ivan se predstavio s pet slika s motivom Ramske Gospe, slike su rađene tehnikom akril na platnu , a nastale su specijalno za ovaj događaj.
U glazbenom dijelu programa nastupila je Nikolina Vladić, mlada ramska glazbenica , koja je otpjevala dvije pjesme s Framafesta, Ključ od zlata i Putokaz za raj.
Organizator gostovanja bio je Kulturno-sportski centar Prozor-Rama.
 
Ivan Baketarić Manje rođen je 13.4. 1996.godine. Slika četiri godine, otkako je krenuo u Likovnu školu u Mostar, koju je ove godine i završio.
Najčešće slika pejsaže, želi upisati Likovnu akademiju u Širokom Brijegu.
 
Nikolina Vladić maturantica je prozorske gimnazije. Aktivna je članica Franjevačke mladeži župe Gračac, ostvarila je zapažene rezultate na Framafestivalima. Želja joj je upisati Glazbenu akademiju.
 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing