Njemačke tvrtke-kupci pozivaju dobavljače iz BiH

Njemačke tvrtke-kupci pozivaju dobavljače iz BiH

Radi se o pozivu bh. tvrtkama za učešće na Forumu za spajanje njemačkih kupaca sa potencijalnim dobavljačima.

U okviru njemačke inicijative za pronalaženje dobavljača u zemljama središnje i istočne Europe, u Pragu će se 26. listopada održati forum pod nazivom „4th CEE Procurement & Supply Forum“. Organizatori ovog foruma su njemačko Udruženje za upravljanje materijalima, nabavu i logistiku (BME e.V) i njemačke vanjskotrgovinske komore (AHK) u zemljama učesnicama.

Učesnike očekuju brojna izlaganja, prezentacije i radionice o aktualnim temama iz područja nabave, logistike, financija i vanjske trgovine, a organizirati će se i B2B-razgovori zainteresiranih tvrtki iz Njemačke s dobavljačima i proizvođačima iz Bosne i Hercegovine i ostalih zemalja središnje i istočne Europe, kako bi se razmotrile mogućnosti uspostavljanja suradnje.

Njemačke tvrtke traže prvenstveno dobavljače iz sektora automotivi, strojogradnja i gradnja postrojenja iz kategorije: obrada metala, plastika, guma, elektronika i ostalo.

Popunjavanjem prijavnog obrasca objavljenog na web stranici Predstavništva njemačke privrede u BiH, tvrtke iskazuju svoj interes za sudjelovanje na „4. CEE Procurement & Supply Forumu”. Pristigle prijave njemačke tvrtke će analizirati i ocijeniti, te pozvati na B2B-razgovore one tvrtke iz BiH, koje su njima u ovom trenutku zanimljive.

Kotizacija za učešće na B2B-razgovorima iznosi 295 EUR. Troškove puta i smještaja snose sami učesnici.

Više informacija o ovoj inicijativi, njemačkim kupcima te uvjetima učešća objavljeno je na web stranici Predstavništva njemačke privrede u BiH, a rok za predaju obrasca je 25.08.2017. godine.

 

/Republikainfo.com/

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar