• NK Rama Salzburg nominiran za Večernjakovu domovnicu
  • NK Rama Salzburg nominiran za Večernjakovu domovnicu
  • NK Rama Salzburg nominiran za Večernjakovu domovnicu
  • NK Rama Salzburg nominiran za Večernjakovu domovnicu

NK Rama Salzburg nominiran za Večernjakovu domovnicu

NK Rama Salzburg nominiran je za 11.Večernjakovu domovnicu. Ovaj klub, koji okuplja iseljene Ramljake i njihove prijatelje. Egzistira od 2005.godine  i natječe se u  Hrvatskoj ligi u Austriji.

Već pet godina zaredom NK Rama Salzburg organizira manifestaciju „Ramska noć  u Salzburgu „ koja je humanitarnog karekatera i na kojoj je kroz proteklih 5 godina prikupljeno oko 60 tisuća eura koji su podjeljeni najpotrebitijima u Rami,Tomislavgradu, Posavini  i drugim pojedincima.

Upravo ova humanitarna aktivnost je razlog za nominaciju NK Rama Salzburg za Večernjakovu domovnicu.

Predsjednik NK Rama Salzburg Ivo Ivić je kazao kako je jako sretan zbog ove nominacije i zbog toga što  je rad  zajednice Ramljaka i njihovih prijatelja iz Salzburga i šire prepoznat .

Finalna vecer ce biti 4.ožujka 2017. u  Bad Homburgu kod Frankfurta.

– Klub smo osnovali u kolovozu 2005. Prvi razlog za osnivanje kluba je prezentacija naše lijepe Rame . Važno je da se družimo i komuniciramo na sportskom planu s ostalim Hrvatima ovdje u Austriji i u cijeloj Europi. Mogu reći, sto se tiče sportskog natjecanja, da smo pokazali zapažen uspijeh. Natječemo se u Hrvatskoj ligi u Austriji. Imamo negdje oko 500 (petsto) članova. Iz našeg kluba potječu imena  Ante Ćorić, Tomislav Puljić, Stipe Vučur, Ilija i Zvonimir Ivić – kazao je Ivić

NK Rama Salzburg uz brojne sponzore već je počeo pripreme za 6. Ramsku noć koja će se održati krajem listopada u Salzburgu.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar