Nogometaši HNK Rama izgubili na gostovanju u Čapljini

Nogometaši HNK Rama izgubili na gostovanju u Čapljini

Nogometaši HNK Rama gostovali su kod ekipe HNK Višići u Čapljini u sklopu 9. kola Druge lige F BiH – Jug. Utakmica je odigrana u srijedu 11. listopada 2023.

Rama je dobro ušla u utakmicu te su postigli dva pogotka. Stipo Babić je domaćine šokirao izvanrednim golom izravno iz kornera. Drugi gol je postigao Josip Ivić. No, domaćini su smanjili na 1:2.

U drugom dijelu utakmice dogodio se pad koncentracije te nogometaši HNK Rama nisu uspjeli realizirati više veoma izglednih prilika. Domaćini su to sve uspjeli kazniti te preokrenuti utakmicu na 4:2.

Iz HNK Rama kažu da su igrači dobro igrali, ali nisu iskoristili prilika, što se prema nepisanom pravilu u nogometu uvijek vrati. Međutim, uvjereni su da će slijedeća utakmica protiv HNK Sloga na domaćem terenu biti odigrana kako taktički tako i golgeterski. Također su kazali da je na ovoj utakmici bilo suđenje na najvišoj razini.

U 10. kolu u nedjelju 15.10.2023. u Ramu stižu susjedi iz G. Vakufa-Uskoplja. Utakmica se igra na stadionu “Luka” u Prozoru s početkom u 15 sati. Podrška publike će puno značiti nogometašima Rame.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing