Nogometaši iz Visokog sjeli na travnjak i puštali golove

Nogometaši iz Visokog sjeli na travnjak i puštali golove

Igrači iz Visokog su sjeli na travnjak, dok su domaći s lakoćom dva puta loptu ugurali u mrežu, ne mareći za gostujuće nogometaše, kojima je više bilo svejedno s kojom razlikom će izgubiti.

Susret Zvijezde i Bosne iz Visokog u 11. kolu Prve lige FBiH završen je pobjedom domaćih rezultatom 3:0. Do 90. minute Zvijezda je vodila 1:0, a onda su postignuta dva gola, ali na Banja Ilidži je viđena prava tragikomična scena. Igrači iz Visokog su sjeli na travnjak, dok su domaći s lakoćom dva puta loptu ugurali u mrežu, ne mareći za gostujuće nogometaše, kojima je više bilo svejedno s kojom razlikom će izgubiti.

Zašto su to napravili? Navodno, odlučili su to napraviti kao znak prosvjeda nakon što je sudac isključio jednu službenu osobu s gostujuće klupe. Kako piše Sportsport.ba, službene informacije nema, no prema onome što su novinari uspjeli saznati, jedan od članova gostujuće ekipe je zbog psovanja udaljen s terena, pa su igrači Bosne sjeli na travnjak i predali se. Ovakve scene, nažalost, ne viđamo često niti bilo gdje drugo osim u Bosni i Hercegovini.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing