Nogomtaši HMNK Rama velikom pobjedom završili prvu sezonu

Nogomtaši HMNK Rama velikom pobjedom završili prvu sezonu

U posljednjem 14. kolu Prve futsal lige Federacije BiH – Jug HMNK Rama gostovao je u Livnu kod ekipe MNK Seljak. Utakmica je odigrana u subotu 9. ožujka 2024. u sportskoj dvorani Dalibor Perković “Dali”.

Domaćini su poveli već u šestoj minuti, no Rama je golom Ivana Juričića  izjednačila u devetoj minuti. Od tada se nastavila dominacija ekipe iz Rame. Vodstvo je povećavano te je u jednom trenutku čak bilo i 1:6. MNK Seljak je uzvratio te je smanjivao vodstvo Rame. Konačni rezultat utakmice je MNK Seljak 4:8 HMNK Rama. Golove za Ramu dali su Ivan Juričić,  Nermin Kahvedžić, Duje Nevistić koji se u  listu strijelaca upisao čak tri puta, Mario Budim i Toni Dedić. Duje nevistić je jedan od najboljih strijelaca ove skupine. Golov za MNK Seljak postigli su Tomislav Pervan, Marko Markov i Ante Kelava.

HMNK Rama može biti zadovoljan svojom prvom futsal sezonom. Nakon kompletiranja kola Rama se smjestila na četvrto mjesto s 23 boda kao i HFC Vlež koji također ima 23 boda. Ekipa MNK Čulin Mlin je uvjerljivo zauzela prvo mjesto sa osvojenim 31 bodom, a drugu poziciju s 24 boda uzela je ekipa MNK Čapljina.

Prema najavama iz HMNK Rama za iduću sezonu stižu nova pojačanja te se juriša na dogravanja za Premier futsal ligu BiH.

 

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing