Nova pjesma i spot Joze Vučića “Kunem ti se”

Nova pjesma i spot Joze Vučića “Kunem ti se”

Vučić je u samom vrhu hercegovačke glazbene scene, a njegov album “Zvone zvona” iz 1998. ističe se kao značajan trenutak u njegovoj karijeri.

Jozo Vučić, poznato ime na hercegovačkoj glazbenoj sceni, je jučer objavio svoj novi video sport za pjesmu “Kunem ti se”, dodajući još jedan dragulj svojoj bogatoj glazbenoj riznici. Rođen je i živi u Blatnici kod Čitluka.

Vučić je u samom vrhu hercegovačke glazbene scene, a njegov album “Zvone zvona” iz 1998. ističe se kao značajan trenutak u njegovoj karijeri. Ova ploča, koja je obilježila njegov glazbeni pravac, uključuje pjesmu “Zvone zvona”, koja je postala neizostavan dio njegovog identiteta, tu su još i pjesme: “Ja i moj kolega”, “Kuda ja da krenem”, “Crna žena”, “Hercegova zemlja”, “Tko mi uze mladost moju”, “Rastanak”, te “Svoje volim al poštujem tuđe”.

Do sada je surađivao s mnogim pjevačima i autorima, te snimio nekoliko dueta, među kojima su duet “Ja i moj kolega“ s Draganom Rezićem, duet s Macao bendom za pjesmu “Bez ljubavi”, s Planet bendom snimio je pjesmu “Rodna gruda”, s Tihomirom Krstičevićem duet “Momci Hercegovci”, kao i pjesmu sa Zdravkom Čurićem, “Svoje volim al poštujem tuđe”. Od autora ističe suradnju s Duškom Kulišem, Bratislavom Zlatanovićem, Željkom Šparmajerom, Ivom Lesićem, Draganom Ragužom, te Dragom Plavšićem. Kroz šest samostalnih albuma i niz singlova s pratećim spotovima, Vučić neprekidno osvaja srca publike svojom kombinacijom domoljublja, ljubavi i oda Hercegovini.   Nastupa širom regije i dijaspore, donoseći radost i emocije svojoj publici.

 

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar