NOVA POLITIČKA KRIZA U TRAVNIKU: Prvo povećali paušale, a sad ne žele sazvati sjednicu OV Travnik

NOVA POLITIČKA KRIZA U TRAVNIKU: Prvo povećali paušale, a sad ne žele sazvati sjednicu OV Travnik

Travnik očito postaje grad slučaj u političkom smislu. Nakon što su “vrlo odgovorno” i “transparentno” povećali svoje paušale i tako “pomogli” svojim biračima da bolje i kvalitetnije žive u skladu s parolom “za bolji Travnik”, kriza se nastavlja ovaj put u drugačijem obliku.

I dok su se HDZ i SDA oko “paušala” složili bez problema, u zadnje vrijeme su odlučili malo biti “ljuti neprijatelji” jer valjda treba odglumiti brigu za narod. A ta briga za narod očito se ogleda u činjenici kako se sad malo “ljute” jedni na druge i kako su odlučili ne sazvati sjednicu OV Travnik.

Rekli bi win and win situacija. Podigli naknade, a nakon toga se “kao posvađali” čisto da ne moraju puno se baviti onim čime bi trebali, samim gradom i boljim životom ljudi u općini Travnik. Na taj način svaki glasač postao je dvostruki magarac, poklonio im glas, omogućio im bolja primanja, a oni odlučili “bojkotirati svoj posao”. Treći put glasači opet trebaju ponoviti svoj izbor kako bi svima bilo bolje, a njihova djeca završavala u Njemačkoj. Na taj način svi mogu biti valjda sretni.

Danas je pak 1/3 vijećnika koje ipak možemo nazvati odgovornim danas je uputila inicijativu o sazivanju sjednice OV Travnik. Pozvali su sve vijećnike da potpišu dokument  i zahtjevju od predsjedavajuće Općinskog vijeća Travnik, da konačno sazove sjednicu Općinskog vijeća.

AUTOR: BB / Centralna.ba

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing