Novi detalji o sinoćnjoj eksploziji u Prozoru

Novi detalji o sinoćnjoj eksploziji u Prozoru

Sinoć u 21,55 sati od strane nepoznatog počinitelja ili više njih bačena i aktivirana nepoznata eksplozivna naprava, najvjerojatnije se  radi o ručnoj bombi M75, na južnoj strani parkinga PS Prozor-Rama.

Tom prilikom očtećena su tri službena vozila, točnije probušene su gume na istim,a također je nastala i manja materijalna šteta na 7 objekata preko puta PS, uglavnom se radi o razbijenim staklima na tim objektima, kazao je za Radio Ramu Sead Hakalović, načelnik Operativnog centra PU Konjic.

Odmah nakon događaja policijski službenici su osigurali mjesto događaja, obavješten je dežurni tužitelj i mjesto događaja je osigurano do dolaska uviđajne ekipe.

Nije bilo povrijeđenih osoba, niti je bilo prijetnji za život bilo kog od građana, niti policijkih službenika, a tijekom uviđajne radnje ove policijske uprave u suradnji sa Sektorom krim policije MUPa HNŽa poduzimamo sve mjere i radnje na prikupljanju saznanja o mogućim počiniteljima i motivima ovog krivičnog djela, a više informacija ćemo imati nakon izvršenog uviđaja, rekao je Hakalović

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar