NOVI NAVIJAČKO-HULIGANSKI ISPAD: Sinoć uhićeno 16 navijača Veleža

NOVI NAVIJAČKO-HULIGANSKI ISPAD: Sinoć uhićeno 16 navijača Veleža

Nakon dva huliganska ispada u protekla četiri dana, sinoć se dogodio još jedan. Sve je prošlo bez ozlijeđenih i ljudi i gradskog mobilijara. Zadovoljni mogu biti samo u MUP-ovom županijskom računovodstvu jer će 16 huligana koji se identificiraju kao navijači FK “Velež”, odnosno pripadnici najvatrenije grupe “Red Army” platiti prekršajne naloge koje su sinoć zaradili.

Naime, mostarska policija još jednom je spriječila eventualni sukob kada je pored nekadašnjeg hotela “Ero” uočila, zaustavila te legitimirala 16 muških osoba koje su privedene u policijsku postaju na daljnje postupanje

“16 pripadnika navijačke skupine ‘Red Army’ uhićeno je u Ulici kardinala Stepinca oko 22 sata. Interventna grupa PU Mostar ih je presrela, a tom prilikom izuzeli su im teleskopske palice i druge predmete koje koriste u tučnjavama. Izdani su im prekršajni nalozi, dalje će se postupati prema sukladnim zakonskim propisima”, potvrdio je za hercegovina.info Ljudevit Marić, glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.

Podsjetimo, 25. studenog oko 22:30 policija je uočila grupu huligana na Bulevaru, a iste su slobode lišili na šetalištu Nikole Šubića Zrinjskog. Iz MUP-a je potvrđeno kako se radi o navijačima Zrinjskog kod kojih je pronađena veća količina nedopuštenih sredstava poput pirotehnike, palica i potkapa.

Najgori od tri huliganska ispada u posljednja četiri dana svakako je onaj od prekjučer u Širokom Brijegu kad su ‘Horde zla’, navijači FK Sarajeva, odlučili opravdati svoj naziv te prešli stotine kilometara kako bi u tom gradu presreli i pretukli tri mladića koji su naknadno hospitalizirani.

To ih nije u potpunosti zadovoljilo, pa su palicama i šipkama razbili automobil ozlijeđenih mladića. Mostarska policija ih je pronašla u klubu navijača ‘Red Army’ te je tom prilikom uhićeno 9 osoba iz Sarajeva koji su, također, zaradili prekršajne naloge.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar