Novi projekt u Udruzi Glas

Jučer je u Vogošći u prostorijama hotela „Sunce“ potpisan Ugovor između Udruge za civilne incijative „Glas“ i Fondacije Mozaik iz Sarajeva o financiranju projekta „Tradicijom do povjerenja“, koji će se u razdoblju od šest mjeseci implementirati na području naše općine i općine Gornji Vakuf-Uskoplje.

 Aktivnosti planirane u našoj općini su izgradnja kamina na odmaralištu „Veselica“ gdje će se u sklopu projekta održavati edukacije o pripremanju tradicionalnih ramskih jela.
Projektne aktivnosti uključuju i susrete svih sudionika projekta iz naše općine  i općine Gornji Vakuf-Uskoplje, a koji će se finalizirati posjetom Kući mira na Šćitu i Etnografskom muzeju gdje će predavanje održati fra Mijo Džolan.
Koordinator projekta i član udruge prof. Mile Beljo je izrazio zadovoljstvo zbog povezivanja naše općine sa  susjednim općinama:
 „Posebno nas veseli nastavak uređenja odmarališta  'Veselica' koje je već prepoznato u Rami, ali i šire kao osobito mjesto na Ramskom jezeru, nastalo na nekadašnjoj deponiji otpada“
 
Projekat PRO-Budućnost
 
 
 
 

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar