Novi revolucionarni lijek stiže u BiH – Lopovdex i Uhapsidex

Novi revolucionarni lijek stiže u BiH – Lopovdex i Uhapsidex

Hercegovina.info senzacionalno objavljuje kako osim svog primarnog zadatka, informiranja i istraživanja, kreće u nove poslovne pohode jer od nečeg se živjeti mora. Na tragu zadnjeg gornjemamićevskog poduzetničkog inkubatora, počinjemo proizvoditi liniju vlastitih šumećih tableta – Lopovdex i Uhapsidex!

To su dva proizvoda koja bi društvo trebala sačuvati od korupcije, nepotizma, raznih malverzacija i kriminala

Lijekovi su još uvijek u pretkliničkoj fazi ispitivanja zbog višedesetljetne atmosfere u društvu pa su neki skeptični kako ovi lijekovi ne bi mogli djelovati. Naši stručnjaci preporučuju da se Lopovdex i Uhapsidex koriste u preventivne svrhe jer kako se pokazalo nakon pogoršanja zdravstvenog stanja nitko nije u stanju utvrditi i istražiti uzroke bolesti, a kranji ishod, nažalost, onda je samo jedan.

Ovo je revolucionarni lijek kojem su nuspojave poželjan faktor, a ne otežavajući. Ukoliko pacijenti osjete mučnine, gađenje, povraćanje, glavobolje od navedenih koruptivno-kriminalnih radnji to je znak da lijek zapravo djeluje.

Lopovdex i Uhapsidex nisu lijekovi koji djeluju na kardiovaskularne bolesti i srodne zahvate kao što je transplatacija srca pa ih nećemo moći ponuditi onima koji to budu trebali, a budući da su još u fazi ispitivanja, neće moći biti na tržištu do kraja godine za kada su najavljeni navedeni podvizi. No jedno je sigurno, uz redovno konzumiranje propisanim terapijama i savjetima liječnika, pacijenti u nevolji neće morati sa sobom nositi WC papir, sapun, infuzije i ostale bolničke neophodne stvari.

Kada je u pitanju Lopovdex svim nekontroliranim kleptomanima preporuča se minimalno jedna tableta dnevno, a ako i dalje osjećate potrebu da nekontrolirano zagrabljuju u domaće proračune i bogate sebe i svoju obitelj mogu uzeti i dva

Kada je u pitanju Uhapsidex on se preporučuje za sve one kojima prvi lijek ne djeluje, no nažalost Uhapsidex, unatoč činjenici da je davno osmišljen koristi se samo na švercere s duhanom i one što ukradu metar drva. Ozbiljnu primjenu još nije zaživio. Tražimo od županijskog premijera da ove lijekove žurno ubaci na Pozitivnu listu lijekova, baš kao i ona dva iz Gornjih Mamića.

Oprez, korištenje ovih lijekova smanjuje potenciju, osim prema vlastitoj supruzi.

/Izvor: Hercegovina.info/

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar