Nudimo vam nekoliko savjeta kako nasmijati prijatelje za 1. april.

Nudimo vam nekoliko savjeta kako nasmijati prijatelje za 1. april.

 1. april jedan je od najsmješnijih i najzabavnijih dana u godini. Ovo je jedini dan u godini na koji je "legalno" možete smišljati viceve, šale i neugodne smicalice svojim prijateljima, obitelji i suradnicima.

 
Ako vam je kroz godine ponestalo ideja, ovdje možete pogledati nekoliko malih šala koje možete podvaliti svojim prijateljima. Neki će nasjesti, a neki ne. No, svakako vrijedi pokušati! Smijeh je najbolji lijek za sve probleme!!UPOZORENJE!!! PRIPAZITE ŠTO BIRATE, NEKE OD IDEJA MOGLE BI OZBILJNO NALJUTITI VAŠE PRIJATELJE!! 🙂
 
1. Posudite nečiji mobitel i promijenite postavke jezika (npr. Kineski)2. Promijenite jezik za korištenje Googlea na nečijem računalu3. Zamijenite znak na muškim i ženskim svlačionicama ili WC-u4. Uključite sve mirisne osvježivače u nečijem uredu5. Prebacite nekoliko tipki na nečijoj tipkovnici6. Zamijenite 'Vuci' i 'Guraj' na vratima prodavaonica7. Sakrijte dobro upakiranu hranu u kantu za smeće, te ju počnite jesti kad netko naiđe8. Zamijenite kremu u keksu s pastom za zube te ponudite nekoga9. Umočite filtere nečije cigarete u nešto ljepljivo, kiselo, gorko…10. Donesite više kombinacija odjeće na posao, pa ih mijenjajte svakih pola sata, a ponašajte se kao da se ništa čudno ne događa11. Špricnite malo vode po nečijoj glavi te se pretvarajte da kišete direktno u njega12. Dodajte nekoliko čudnih termina za alarm na nečijem mobitelu13. Stavite na HIDE sve ikone na nečijem računalu14. Stavite "Molim koristite druga vrata" znak na ulazu u vašu poslovnu zgradu, ako ima samo jedan ulaz15. Stavite balon na ispušne cijevi od nečijeg automobila16. Ostavite poruku na nečijem autu te se ispričajte zbog guljenja boje ili male udubine17. Zalijepite sva jaja u kartonu18. Tvrdo skuhajte sva jaja i vratite ih nazad u kartonsku kutiju19. Obojite jedan sapun u potpunosti s prozirnim lakom za nokte (neće se pjeniti)20. Uključite sve postavke u nečijem autu do maksimuma: topline, radio, brisače, sjedala, itd..21. Stavite mali komad post-it note ispod miša za kompjuter22. Postavite "kuća za prodaju" oglas u novinama ili na samoj kući23. Obojite sve olovke ili kemijske s lakom za nokte (neće raditi)24. Sakrijte mali radio ispod nečijeg kreveta i uključite ga vrlo tiho25. Ispunite fen baby puderom26. Stavite cipele i hlače u uredski WC kako bi izgledalo da je netko unutra cijeli dan27. Sakrijte alarm u nečijoj sobi podešen na 03:0028. U tuš stavite kockicu pileće juhe !!!!!29. Pobrkajte sve stvari u nečijoj ladici te ih zamijenite s onima u drugoj ladici.


 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing