Obavijest za stanovnike općine Prozor – Rama

Obavijest za stanovnike općine Prozor – Rama

Obavještavamo stanovnike općine Prozor-Rama da će  dana 28.04.2015. (Utorak) otpočeti radovi na rekonstrukciji gradskih ulica; Kralja Tomislava od južni ulaz u grad (semafor) do raskrižja za Sinjsku ulicu i ulicu Nikole Šopa (do mosta).

U tijeku izvođenja radova doći će do potpunog zatvaranja dionice navedene ulice kao i do povremenih prekida u snabdijevanju vodom za piće.
 
Preusmjeravanje prometa sa magistralne ceste M16.2 (Jablanica-Bugojno) na regionalnu cestu R418 (Prozor-Tomislavgrad) odvijati će se Zagrebačkom ulicom  do spoja na ulicu Vitomira Lukića i skretanjem u desno ulicom Vitomira Lukića kroz Mahalu do raskrižja ulice Kralja Tomislava i Dive Grabovčeve odnosno regionalne ceste R418.

Preusmjeravanje prometa sa R418 (Prozor-Tomislavgrad) na magistralnu cestu M16.2 (Jablanica-Bugojno) će se odvijati ulicom Kralja Tomislava do mosta (kod gradske kavane) na raskrižju ulica Kralja Tomislava, Nikole Šopa i Vitomira Lukića, te skretanjem u lijevo ulicom Vitomira Lukića do raskrižja ove ulice sa Zagrebačkom pa skretanjem u desno ulicom Zagrebačka do magistralne ceste M16.2.
 
Promet vozila sa magistralne ceste  M16.2 (Jablanica-Prozor) na Reginalnu cestu R418 (Prozor-Tomislavgrad) iznad 5 tona i vozila s prikolicom se zabranjuje u potpunosti.

Ulica Vitomira Lukića (kroz Mahalu), od spoja sa Zagrebačkom ulico do spoja ulice Kralja Tomislava biti će jednosmjerna i kao takva će biti i označena na terenu.
 
Promet kroz ulicu Matije Gupca i  za naselje Borovnicu propuštati će se naizmjenično.

Parking prostor za stanare dijela ulice koja će biti zatvorena  biti će osiguran na površini postojeće gradske tržnice koja će za vrijeme izvođenja radova privremeno biti zatvorena.
 
Molimo sve građane za strpljenje, razumijevanje i suradnju tijekom izvođenja radova.
 

S poštovanjem,                                                                                         
 NAČELNIK
                                                                 
                                                                                                                dr. Jozo Ivančević

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar