Obilježena treća obljetnica rada Etno sela Remić

Posebnim programom obilježena je treća godina djelovanja Etno sela „Remić“ Menjik.

Obilježavanje je započelo misnim slavljem ispred kapelice Bl. Alojzija Stepinca koje je predvodio župnik don Miljenko Džalto uz sumisništvo don Joze Majića.

Na početku zabavnog dijela programa goste je pozdravio i kroz događanje vodio vlasnik Radovan Remić, te predsjednik turističke zajednice Rama Anto Filipović iskazavši potporu radu i pohvalu za novi turistički vodič.
Predsjednik biciklističkog kluba „Ventus“ Mladen Papak je u pozdravu izrazio zadovoljstvo zbog promocije biciklizma i za nabavljena bicikla.

Predstavnica KK „Empy“ izvela je pokaznu vježbu što su posjetitelji pozdravili s oduševljenjem, a goste je pozdravio u ime kluba predsjednik Franjo Križanac.

Zoran Stojanović je u ime suautora Mire Pavličevića i Ante Beljo prisutne ukratko upoznao s novim turističkim vodičom Rame koji je urađen u većem formatu na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku.

Za to vrijeme djeca su uživala u jahanju ponija, vožnji biciklom, toboganima i ljuljačkama.

U drugom dijelu zabavnog programa goste je svojim izvrsnim pjevanjem zabavljala domaća ženska pjevačka skupina „Arabella“ .

Posebni gosti večeri je bila muška dalmatinska klapa „Krakun“ iz Splitsko-dalmatinske županije. Njihove pjesme i interpretacija podigli su sve prisutne na noge i zajedničko pjevanje. Tako je zabava u izvanrednoj i nadasve ugodnoj atmosferi zabava potrajala sve do jutarnjih sati.

Etno selo „Remić“ još je jednom pokazalo svoju usmjerenost za razvoj turizma uz promociju biciklizma i drugih sportova kao i zdravih stilova života.

http://rportal.eu

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing