Obitelj Ivančević iz Rame jedina na misi prinosi darove Papi

Obitelj Ivančević iz Rame jedina na misi prinosi darove Papi

Obitelj Ivančević iz Rame prinosit će darove Svetom Ocu papi Franji 6. lipnja na Koševu gdje će Papa predvoditi svetu misu za sve ljude u BiH, prenosi Večernji list.

Ta posebna čast pripala je Petru i Milenki, rođ. Topić s njihovom djecom: Ružicom, Ivanom, Zoricom, Katarinom, Marijom, i Lucijom.

Ivan, drugo dijete u obitelji, i od šestero djece jedini muški član, posebno je radostan, osobito zbog toga što je on budući svećenik.

"Od samog dana objave da nam dolazi Sveti Otac, osjetio sam veliko oduševljenje među svojim kolegama. Dijelim to oduševljenje s njima. Izrazito sam radostan zbog tog događaja.", kazao je Ivan, bogoslov pete godine u Vrhbosanskom bogoslovnom sjemeništu i svećenički kandidat Vrhbosanske nadbiskupije.
 
Naglašava kako je njegova obitelj s velikom radošću prihvatila tu ideju prinosa darova.
 
"Jedan dio obitelji će imati narodnu nošnju ramskog kraja koja ima svoju dugu i snažnu povijest. U prvom redu to je poseban događaj za obitelj, župu Prozor, ramski kraj, ali i za cijelu nadbiskupiju jer se prinose darovi Svetom Ocu u ime svih vjernika.", ističe bogoslov Ivan.
 
"Ovo je uistinu veliki blagoslov za obitelj Ivančević i cijelu župu Prozor. Ovo je i za našu obitelj velika prilika, koju ćemo vjerojatno imati samo ovaj put i zato želimo uživati u svemu što će nam taj dan donijeti.", kaže obitelj Ivančević.
 
"Neka dolazak Svetog Oca bude početak nekog boljeg vremena, neka nam otvori srca za bolji  i iskreniji život!", zaključila je lijepom mišlju za kraj obitelj Ivančević
 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar