OBITELJ MOLI ZA POMOĆ: U Njemačkoj nestao Ilija Cvitanović, u utorak navečer je krenuo prema Münchenu

OBITELJ MOLI ZA POMOĆ: U Njemačkoj nestao Ilija Cvitanović, u utorak navečer je krenuo prema Münchenu

Od utorka, 10. listopada, traje potraga za 38-godišnjim Ilijom Cvitanovićem iz Rame koji je zadnji put viđen u Münchenu na željezničkoj postaji u blizini mosta Hackerbrücke. – javlja Fenix-magazin.de

Prema onome što je za Fenix-magazin.de otkrila Ilijina sestra Tina, Ilija je iz Mühldorfa, gdje je radio, krenuo vlakom prema Münchenu.

Iz Münchena je je namjeravao putovati kući u Prozor-Ramu u BiH.

Izašao je na željezničkoj postaji u blizini mosta Hackerbrücke. Jedan čovjek ga je vidio kako hoda po prostoru željezničke postaje. Poslije su ga čistačice vidjele kako odlazi u javni WC i povraća, jer mu je vjerojatno bilo loše.

Od tada o Iliji nema informacija.

Nestali Ilija Cvitanović / Foto: Fenix (obiteljski arhiv)

Ilijina sestra javlja kako dobiva pozive raznih ljudi, koji su joj rekli kako je Ilija navodno dehidrirao jer navodno nije pio i jeo danima.

Nestanak je prijavljen policiji, a obitelj moli sve koji imaju bilo kakva saznanja o Iliji Cvitanoviću da jave u bilo koju policijsku postaju ili na kontakt broj 0038763157609.

Budući da velik broj ljudi s prostora Hrvatske i BiH radi u njemačkim bolnicama, obitelj moli sve medicinske djelatnike neka provjere je li možda Ilija Cvitanović primljen u neku bolnicu u Münchenu.

Fenix-magazin/MD

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing