OBITELJSKA DRAMA U BEČU: 11godišnjak, za kojeg se sumnja da je bacio svog brata s balkona, mora na psihijatriju

OBITELJSKA DRAMA U BEČU: 11godišnjak, za kojeg se sumnja da je bacio svog brata s balkona, mora na psihijatriju

Obiteljska drama koja se je dogodila u petak navečer oko 19,40 sati u stambenom kvartu Donaustadt u Beču, poprima sve stravičnije razmjere, posebice za majku, koja je zauvijek ostala bez svog devetomjesečnog sina, a sada joj prijeti i rastanak s 11-godišnjim sinom, koji bi, kako danas izvještavaju mediji trebao biti zaprimljen na psihijatriju jedne od bečkih bolnica.

Naime, policija sumnja da je stariji brat bacio mlađega s balkona stana na petom katu stambene zgrade ispod koje je devetomjesečna beba nađena kako leži na travnjaku.

Nešto kasnije po dolasku u bolnicu, unatoč brzoj intervenciji, preminula je od teških ozljeda

Još uvijek se ne zna što se je točno dogodilo, jer stariji, 11-godišnji brat koji boluje od “ jedne neurološke bolesti” nije ni unatoč njemu prilagođenom ispitivanju, ništa znao reći. Stoga je policija u suradnji s nadležnim Uredom za skrb o mladima i Državnim tužiteljstvom odredila da bolesnog 11-godišnjaka pregleda službeni liječnik.  Nakon pregleda, kako izvještavaju mediji, liječnik je konstatirao da su ispunjeni svi preduvjeti da se dječaka zaprimi na psihijatriju.

Time, kako stoji u izvješću, policija “više neće provoditi daljnje istražne radnje”

O tome će, kako je najavila, obavijestiti Državno tužiteljstvo. Naime, dječak je mlađi od 14 godina i stoga nesposoban da bude proglašen krivim, a time ne može biti ni kažnjen.  Da podsjetimo! U vrijeme užasne obiteljske tragedije u Beču, 33-godišnja majka oba dječaka bila je u kuhinji. Djeca su prema njenom iskazu bila u dnevnom boravku. Kada je ponovno iz kuhinje ušla u dnevni boravak, u njemu je bio samo 11-godišnjak. Devetomjesečne bebe više nije bilo nigdje u stanu. Nešto kasnije pronađena je na travnjaku ispod balkona zgrade i odmah je pozvana Hitna pomoć, no više joj, nažalost, nije bilo spasa.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar