Objavili popis! Australija treba radnike: Ovo su najtraženija zanimanja

Objavili popis! Australija treba radnike: Ovo su najtraženija zanimanja

Među zanimanjima koje se traže su menadžer projekta, industrijski inžinjer, inžinjer agrokulture, biomedicinski inženjer, nautički arhitekt, šumar, veterinar, nastavnik, kiropreaktičar…

Veliki broj bh. građana razmišlja kako da pronađe neki “bolji život” u inozemstvu.

Australijsko Ministarstvo za imigraciju i graničnu zaštitu izdalo je novi popis zanimanja koja su im potrebna za 2016-2017 godinu, a za koje možete da se prijavite.

Ovaj popis će stupiti na snagu od 1. srpnja 2016. godine i odnosi se na one koji budu aplicirali za australijsku vizu, javlja N1.

U tu grupu spadaju radne vize: stalna boravišna viza za stručne radnike; privremene vize – u trajanju od 4 godine u kojem bi radnici radili u određenim oblastima da bi onda mogli aplicirati za stalnu vizu; privremena viza za diplomce – život i rad u Australiji nakon završetka studija.

Među zanimanjima koje se traže su menadžer projekta, industrijski inžinjer, inžinjer agrokulture, biomedicinski inženjer, nautički arhitekt, šumar, veterinar, nastavnik, kiropreaktičar, pedijatar, neuroplog, reumatolog, fizijatar, kirurg, medicinske sestre, zidar, stolar, električar, socijalni radnici, psihoterapeuti…

pogled.ba

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing