Objavljen natječaj za projekte mladih

Objavljen natječaj za projekte mladih

Natječaj za projekte mladih za dodjelu malih grantova za podršku projektima mladih na razini župnih zajednica i dekanata.
NCM „Ivan Pavao II.“ će za mlade i njihove ideje i aktivnosti, po pojedinačnom projektu dodjeljivati iznos od 500,00 do 1.000,00 KM.
Pravo sudjelovanja na ovom natječaju imaju sve formalne i neformalne grupe mladih u župama Vrhbosanske nadbiskupije, Udruge i Pokreti mladih na razini dekanata i Vijećnici Vijeća za mlade Vrhbosanske nadbiskupije. Jedna grupa mladih može aplicirati samo s jednim projektom.
Aktivnosti s kojima mladi mogu aplicirati na ovaj natječaj jesu:
Aktivnosti župnih zborova, nogometnih momčadi, hodočašća, festivala, sportskih susreta, neformalna edukacija, tečajevi, volonterske akcije, kampovi, ekološke sekcije i slično.
Da bi aplicirali na ovaj natječaj, potrebno je da aplikanti popune obrazac za natječaj koji mogu pronaći na web stranici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“www.mladicentar.org, detaljan proračun projekta s obrazloženjem kojim sredstvima mladi ili župa participiraju na ovom projektu (npr. volonterskim radom, ustupanjem župnih dvorana, tehničke opreme i sl.) i potvrdu župnika kojom župnik podržava grupu i aktivnost s kojom se aplicira. Budući da će sve uplate za projekte koji prođu na natječaju biti uplaćene na račun župe, potrebno je dostaviti broj računa župe na koji se može izvršiti uplata. Aktivnosti moraju biti realizirane u tijeku ove godine, a izvješće o utrošenim sredstvima je potrebno dostaviti do 01.12.2015.godine.
Za ocjenjivanje projekata biti će sastavljena komisija, a prijedloge projekata potrebno je dostaviti do 15.04.2015. godine na mail:[email protected] i poštom na adresu:
Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“, Gatačka 18, 71 000 Sarajevo, BiH
Obrazac trebate preuzeti sa sljedeće poveznice
Rezultati natječaja biti će objavljeni krajem svibnja na web stranici Centra i u Glasu mladih Katoličkog tjednika.
Molimo da obrazac popunite korištenjem računala, zatim ga isprintajte i pošaljite poštom na adresu:
Nadbiskupijski centar za pastoral mladih "Ivan Pavao II"
Gatačka 18, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
Također, isti pošaljite i putem elektroničke pošte na adresu:[email protected]
Dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj: 033/788 406
Datum raspisivanja natječaja, 16.03.2014.
Rok za dostavu prijava je 15.04.2014.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar