Oblačno vrijeme s kišom, u planinama susnježica i snijeg

Oblačno vrijeme s kišom, u planinama susnježica i snijeg

Danas se u BiH očekuje oblačno vrijeme s kišom u Hercegovini, zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. U ostatku zemlje padaline poslije podne ili tijekom noći.

Na planinama se očekuje prelazak kiše u susnježicu i snijeg

Intenzivnije padavina na jugu i jugozapadu zemlje, gdje je moguća i grmljavina. Jutarnja temperatura od pet do 11, na jugu, sjeveru i sjeverozapadu do 14, a dnevna od 11 do 17 stupnjeva. Oblačno vrijeme s kišom, a u višim područjima i na planinama sa snijegom očekuje se u BiH u utorak. Susnježica ili snijeg su mogući i ponegdje u nizinama središnje i istočne Bosne. Poslije podne prestanak padavina u Hercegovini i Krajini.

U zapadnim područjima Bosne se očekuju olujni udari vjetra. Jutarnja temperatura od minus jedan do pet, na jugu do deset, a dnevna od dva do osam, na jugu zemlje do 12 stupnjeva.

U srijedu se u BiH očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje tijekom dana. U jutarnjim satima slab snijeg je moguć na istoku i jugoistoku Bosne. Tijekom noći novo naoblačenje. Jutarnja temperatura od minus tri do tri, na jugu do šest, a dnevna od dva do osam, na jugu do 12 stupnjeva.

U četvrtak se u BiH očekuje pretežno oblačno vrijeme s kišom, a u višim područjima i na planinama sa snijegom. Susnježica ili snijeg su mogući i u nizinama centralne i istočne Bosne. Jutarnja temperatura od minus četiri do dva, na jugu do pet, a dnevna od nula do šest, na jugu do devet stupnjeva.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar