Oboren rekord u ležanju: Nakon 49 sata odlučili da im se više ne da

Oboren rekord u ležanju: Nakon 49 sata odlučili da im se više ne da

Nikšićani Miloš Radulović i Anđela Dendić, Podgoričanka Milka Doderović i Tivćanka Dijana Labović, nakon čak 49 sati ležanja, odlučili su podijeliti ovogodišnju titulu najvećeg “džabalebaroša”, piše onogošt.me.

Pored titule najvećeg ljenjivca, natjecatelji su se nadmetali i za novčanu nagradu od 400 eura. Osim novčane nagrade, najveće ljenčuge dobili su i robne nagrade u iznosu od 400 eura.

Inače smo veliki radnici, a težak rad zaslužuje težak odmor, kazao je Miloš Radulović i naglasio da mu je najveći problem bio WC. Prvi dan je bio problem, drugi dan nisam mislio na to, dok smo se trećeg dana navikli, rekao je.

Milka Doderović je članica atletskog kluba Spartanci iz Podgorice. Istrčim po 50 kilometara, ali ovo mi je teže palo. Teže mi je bilo 50 sati ležanja od 50 km trčanja. Kada se trči, može se napraviti pauza, može se popiti voda, za sve ima rješenje, izjavila je.

Ovogodišnje natjecanje u ljenčarenju okupilo je 18 sudionika, od čega 15 iz Crne Gore i tri iz Srbije koji nisu dugo izdržali u borbi sa Crnogorcima.

Najviše problema su im stvarale fiziološke potrebe, dok im je najlakše bilo kad spavaju, kazali su natjecatelji.

Ova poznata manifestacija, šesta po redu, održava se u etno selu “Montenegro”, a iz godine u godinu privlači sve veću pažnju, a i posjetitelja.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar