Očekuje nas toplije vrijeme uz kišu i lokalne pljuskove

Očekuje nas toplije vrijeme uz kišu i lokalne pljuskove

Jutros je u Bosni i Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčanije prije podne. Povećanje oblačnosti u drugoj polovini dana. Slaba kiša se očekuje u večernjim satima. Vjetar slab do umjerene jačine većinom južnog smjera. U sjevernim i sjeveroistočnim područjima vjetar istočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22°C. 

Utorak 27.04. 2021.

U Bosni i Hercegovini pretežno oblačno sa slabom kišom ili lokalnim pljuskom. Vjetar slab do umjerene jačine većinom južnog i jugoistočnog smjera. U sjevernim i sjeveroistočnim područjima vjetar istočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10°C, na jugu zemlje do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17°C, na jugu zemlje do 20°C.

Srijeda 28.04. 2021.

U Bosni i Hercegovini oblačno sa kišom i pljuskovima. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 9°C, na jugu zemlje do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18°C.

Četvrtak 29.04. 2021.

U Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Lokalni pljuskovi se očekuju od sredine dana prema večernjim satima. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 7 i 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 17 i 24°C.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing