Odgođena nastava u svim ramskim školama

Odgođena nastava u svim ramskim školama

Zbog novog snježnog pokrivača koji još uvijek intenzivno pada na ramsko podneblje, ali i zbog prestanka opskrbe električnom energijom i telefonskim vezama na području Gračaca i Ustirame, nastava je u OŠ Ivana Mažuranića u Gračacu i Ustirami danas bila odgođena dok se u ostalim školama na području općine Prozor-Rama nastava odvijala prema uobičajenom nastavnom rasporedu, osim u OŠ Alije Isakovića u kojoj su nastavni sati danas skraćeni.

Međutim, u dogovoru s Uredom za društvene djelatnosti Općine Prozor-Rama, ravnatelji ramskih osnovnih škola i Srednje škole Prozor odlučili su zbog vremenskih neprilika odgoditi nastavu u četvrtak (24. siječnja) i petak (25. siječnja) .

Gotovo sve ceste na području Općine Prozor-Rama  su prohodne. Promet se odvija bez zastoja, ali otežano i usporeno zbog intenzivnih sniježnih padalina. Iz Općine Prozor-Rama naglašavaju kako će do kraja dana biti prohodne i ceste koje do sada još nisu očišćene, a u pitanju su udaljenija naselja.

„Snijeg još uvijek intenzivno pada što dodatno otežava prometovanje. Većina putnih pravaca je očišćena i prohodna. Sve zimske službe su trenutačno na terenu i do kraja dana će svi putni pravci biti prohodni. Molimo stanovnike općine Prozor-Rama za strpljenje te da bez velike potrebe ne kreću na put.“, kazali su iz Službe za ceste i cestovni promet Općine Prozor-Rama.

Posebno naglašavamo kako smo od vozača, koji su se jutros jedva probili od Gračaca do Prozora, doznali kako su uvjeti na magistralnoj cesti M- 16.2  jako loši te da se na dionici puta Gračac-Prozor nalaze popriječena stabla. Stoga upozoravamo vozače na oprez!

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar