Odgovor HDZ-a 1990 na obmane i laži poslušnika i medijskih manipulatora

Odgovor HDZ-a 1990 na obmane i laži poslušnika i medijskih manipulatora

Povodom neistinitih tvrdnji i zlonamjernih insinuacija o navodnoj kolaciji HDZ 1990 sa strankom, po mišljenju mnogih, ratnog zločinca Sefera Halilovića izražavamo najdublje gnušanje zbog takvih dezinformacija i apsolutno odbacujemo bilo kakvu primisao o istinitosti tih navoda. Bezočna laž je kada vam se imputiraju savezi koji su za Hrvate neprihvatljivi, dok s druge strane „stožerna“ hrvatska stranka godinama njeguje savezništvo te političku, financijsku i svaku drugu ljubav sa SNSD-om, strankom čije je djelovanje dovelo do potpunog egzodusa i nestanka Hrvata iz RS, strankom koja napada katoličke biskupe dok im „stožerna“ stranka to prešutno odobrava. Ovo je jedan od brojnih podlih napada, a sigurni smo ne i posljednjih, te jasno kažemo poslušnicima raznih vrsta kako političkim marginalcima tako i medijskim plaćenicima da se veselimo istima pošto pogubna politika vladajućih polako ali sigurno dolazi kraju.
Vrijeme izvrtanja teza, optuživanja svojih protivnika za vlastita djela, sramna i podla politička propaganda te neviđena beskrupuloznost i surovost završavaju zajedno sa padom HDZ BiH u listopadu ove godine. Naglašavamo da nikada od svog osnutka do danas nismo prešli niti namjeravamo prijeći granicu izdaje hrvatskih nacionalnih interesa, čak ni 2010. kada su nam vlast nudili „na pladnju“ i kada smo mogli politički trajno oštetiti HDZ BiH, isto nismo učinili jer zagovaramo princip legitimiteta predstavljanja hrvatskog naroda.
Proizišla iz najdubljih težnji potisnutoga i obeshrabrenog hrvatstva, HDZ 1990 je uskrisila gotovo zamrlu i politički obezglavljenu hrvatsku nacionalnu svijest, osiguravši pluralizam političke misli u hrvatskom narodu i svim silama se trudi zaustaviti kriminalnu politiku vladajućih, odnosno dati alternativu ovoj nacionalno pogubnoj, demografski smrtonosnoj i politički užasavajućoj politici.
Drage Hrvatice i Hrvati sve navedeno valja imati na umu da nas različiti politički diletanti i prodane duše opet ne bi vodili na povijesna stratišta ovaj put utjelovnjena u političkom Beogradu i Sarajevu. Ističemo da ćemo se suprostaviti svima onima u RS koji vode velikosrpsku i separatističku politiku, kao i onima u FBiH koji zagovaravaju unitarističku te isključivo velikobošnjačku politiku, ali i onoj protunarodnoj, protuhrvatskoj, kleptokratskoj vlasti HDZ BiH.
Također naglašavamo da HDZ 1990 nikada neće surađivati, a kamoli koalirati sa ratnim zločincima i onima koji su proganjali, silovali i ubijali hrvatski narod. Danas kad Hrvati baš kao i prije 40-50 godina moraju tražiti kruh po europskim bespućima, razulareni lažovi i manipulatri teroriziraju one koji su ostali sa paklenom temeljitošću.
Kao dosljedni zagovaratelji i neumorni prenositelji najviših moralnih načela ne samo da ćemo se suprostaviti ovim sotonskim političkim trendovima nego ćemo iste i pobijediti te vratiti nadu i održivi život za hrvatske obitelji, a sa našim susjedima graditi politički održivi suživot na temeljima kompromisa. Svim onima koji šire laži, mržnju i netrpeljivost poručujemo da ćete vrlo brzo dočekati izvođenje društveno korisnog rada, a vaša kriminalom stečena imovina će biti zaplijenjena i vraćena narodu. Pozivajući na krajnju razboritost i promišljenost, daleko od svake zlonamjernosti, a sa revolucionarnim elanom pozivamo hrvatski narod da izađe na listopadske izbore i da pobijedimo zlo zajedno.

Pobijedimo zlo zajedno! HDZ 1990

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar