• Održan sastanak i predstavljenje kandidata HDZ 1990 Prozor-Rama
  • Održan sastanak i predstavljenje kandidata HDZ 1990 Prozor-Rama
  • Održan sastanak i predstavljenje kandidata HDZ 1990 Prozor-Rama
  • Održan sastanak i predstavljenje kandidata HDZ 1990 Prozor-Rama
  • Održan sastanak i predstavljenje kandidata HDZ 1990 Prozor-Rama
  • Održan sastanak i predstavljenje kandidata HDZ 1990 Prozor-Rama
  • Održan sastanak i predstavljenje kandidata HDZ 1990 Prozor-Rama
  • Održan sastanak i predstavljenje kandidata HDZ 1990 Prozor-Rama

Održan sastanak i predstavljenje kandidata HDZ 1990 Prozor-Rama

Održan je poseban sastanak članova Općinskog odbora s kandidatima na listi za načelnika i listi za Općinsko vijeće u Prozoru 20.10.2020. godine u kino dvorani. Zbog epidemioloških mjera, sastanku je prisustvovalo samo pedesetak članova stranke.

 

Nakon polaganja vijenca i paljenja svijeća na spomeniku poginulim braniteljima, sastanak je otpočeo intoniranjem himni i odavanjem počasti poginulim braniteljima.

Program rada stranke za novo četverogodišnje razdoblje iznio je dosadašnji Načelnik, dr. Jozo Ivančević, ujedno kandidat za novi četverogodišnji načelnički mandat.

 

Stalna borba za sredstva koja pripadaju Općini te borba za smanjenje diskriminacije od viših razina vlasti biti će karakteristika aktivnosti HDZ 1990 Prozor – Rama u narednom razdoblju.

 

 

To će omogućiti realizaciju razvojnih i socijalnih programa u oblasti ekonomije, infrastrukture, društvenih djelatnosti i socijalne osjetljivosti“, istaknuo je dr. Ivančević, te nastavio izlagati sažetak Programa rada kroz četiri cjeline: mjere i aktivnosti ekonomskog programa, infrastrukturnih radova, društvenih djelatnosti i programa socijalne osjetljivosti.

 

„Ciljevi koje HDZ 1990 Prozor – Rama postavlja za naredno razdoblje su ozbiljni i zahtjevni u svakom pogledu, posebice u pogledu organizacije i pribavljanja novca. Najveće jamstvo za uspjeh u narednom programskom razdoblju su ljudi Rame.

 

 

Dokaz da možemo biti optimisti i graditi Ramu

 

Lista kandidata HDZ-a 1990 za Općinsko vijeće Prozor – Rama pokazuje da svi mi u Rami možemo biti optimisti. Općinu treba još graditi i još poboljšavati sve značajke društvenog života, a to ćemo, ako Bog da, činiti svi mi zajedno u još jednom četverogodišnjem razdoblju“, završio je svoje izlaganje dr. jozo Ivančević kao kandidat za Načelnika Općine u narednom razdoblju.

 

Dr. Mara Anđelić kao nositeljica liste kandidata za Općinsko vijeće Prozor – Rama također se obratila prigodnim riječima i iskazala vjeru ne samo u izborni uspjeh nego i u uspješno ostvarenje ciljeva po Programu rada, zajedno sa Načelnikom Ivančevićem. „U ovoj općini samo, na čelu sa načelnikom dr. Ivančevićem realizirali dosta projekata što je dobra osnova za dalji razvoj i izgradnju Rame kao lijepog, ugodnog mjesta za život. Čast mi je biti nositeljica liste koja ima dosta mladih koji se uključuju u politički život naše Općine“, naglasila je dr. Anđelić.

 

Veliki broj mladih na listi HDZ 1990 Prozor-Rama

 

Slijedilo je predstavljanje kandidata za Općinsko vijeće – svatko od njih rekao je nešto kratko o sebi, a to su: Danijel Burečić, Pero Kovačević, Stanko Ćurčić, Martina Sičaja, Jure Tadić, Kristina Jukić, Marinko Cvitanović, Ivana Galić, Ivan Topić, Mirjana Radić, Tomislav Džalto, Gabrijela Zelenika, Ivan Zadro, Boris Faletar, Mihaela Šarčević, Duje Nevistić, Ana Burić, Ilija Selak, Gabrijel Malekinušić, Ana Sičaja, Dario Brekalo, Tomislava Šarčević, Ilija Šarčević i Luka Faletar.

 

Nakon tog dijela programa, prigodnim riječima se obratio i Predsjednik HDZ-a 1990, Ilija Cvitanović, te iskazao veliko zadovoljstvo i načinom rada općinskog odbora u Rami, radovima koji se u općini izvode kontinuirano, neovisno o izbornim godinama, a iskazao je posebno zadovoljstvo kandidatima HDZ 1990 koji su iznimno kvalitetne osobe i koji ulijevaju optimizam u budućnost Rame.

 

„Sretan sam biti predsjednikom ove stranke, posebno vidjevši ovdje mladost, ljepotu, snagu, poštivanje, znanje, ambicije, želju i volju da se nastavi uspješan rad, čuvajući Ramu onakvu kakva ona treba biti, uz dostojanstven život nas Hrvata i svih drugih u njoj. Rama ostaje uz doktora Jozu Ivančevića, uz sve vas ovdje na listi, uz svoj narod u Rami, jer volimo Ramu“, istaknuo je Cvitanović.

 

 

Organizatori skupa su najavili predstavljanje snimljenog materijala putem društvenih mreža, kako bi i bez velikih skupova, odgovorno postupajući sukladno epidemiološkim mjerama i preporukama, svima zainteresiranima bio dostupan program rada HDZ 1990 Prozor – Rama i kandidati za njegovu provedbu.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing