Održan sedmi Međunarodni karate turnir ‘Rama open 2016’

Održan sedmi Međunarodni karate turnir ‘Rama open 2016’

Sedmi međunarodni karate turnir “Rama open 2016”, održan je danas u Gradskoj sportskoj dvorani u Prozoru.

Turnir je organizirao KK ‘Empi’, koji je ujedno proslavio i 10. godišnjicu svoga rada i postojanja, pod pokroviteljstvom Općine Prozor-Rama.

Na turniru se natjecalo 48 klubova iz BiH i regije, odnosno više od 500 natjecatelja.

Svečano otvaranje turnira proglasio je Josip Juričić, pomoćnik načelnika Općine.

– Općina Prozor-Rama već 10 godina podržava rad KK ‘Empi’ i već sedmu godinu podržava turnir koji je izrastao u jedan respektabilni sportski događaj. S obzirom na to da vidimo kako se organizator dobro potrudio i pripremio vrhunsku listu natjecatelja, nama kao Općini je drago što kroz ovaj sport dobivamo jednu posebnu promociju općine Prozor-Rama – kazao je Juričić, te uz izražavanje zahvalnosti Organizacijskom odboru i KK ‘Empi’ proglasio turnir otvorenim.

Natjecatelji su se borili za medalju u mnogim kateogrijama, no ono što je posebnost današnjeg turnira jeste kategorija koju su organizatori uveli od ove godine “Seniori open”.

Franjo Križanac, predsjednik Organizacijskog odbora kazao je kako su svi najbolji karatisti iz BiH, koji se natječu u kategoriji seniora, došli danas kako bi se borili za titulu šampiona Rama Open-a.

– Prezadovoljan sam današnjim održanim turnirom, kao i samim odzivom velikog broja natjecatelja i publike. Sama činjenica da je danas nastupilo 48 klubova, odnosno preko 500 natjecatelja iz BiH i regije, što je više za stotinu natjecatelja nego prošle godine, te kako su na turniru sudili vrhunski europski sudci, govori o razini kvalitete ovoga natjecanja, ali i o budućnosti i razvoju karatea u našoj općin,i ali i u cijeloj BiH -kazao je Križanac u izjavi za Fenu.

Više fotografija na:https://www.facebook.com/rama.vjesnik/media_set?set=a.390835084638805.1073741839.100011369501480&type=3

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar