Održana 15. sjednica Općinskog vijeća Prozor – Rama

Održana 15. sjednica Općinskog vijeća Prozor – Rama

Danas je u dvorani HE Rama održana 15. sjednica Općinskog vijeća Prozor – Rama na kojoj su vijećnici usvojili nacrt programa zajedničke komunalne potrošnje za 2018. god. uz zaključke da će:

  1. Nacrt poslužiti kao dobra osnova za izradu prijedloga programa zajedničke komunalne potrošnje za 2018. god., te
  2. da se do donošenja programa zajedničke komunalne potrošnje JKP-u Vodograd mjesečno doznači 1/12 sredstava predviđenih proračunom općine Prozor – Rama za 2018. godinu.

Također je usvojeno Izvješće o izvršenju programa zajedničke komunalne potrošnje za 2017. godinu, te Izvješće o izvršenim procjenama prometne vrijednosti nekretnina i prava u 2017. god. i naplati poreza.

Vijećnici su usvojili i Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama odluke o plaćama i naknadama u tijelima uprave općine Prozor – Rama. Za Radio Ramu ovu točku pojasnio je pomoćnik načelnika općine Josip Jurićić. Poslušajte tonski zapis:

Na znanje su primljene informacije o:

  • stanju sigurnosti, javnog reda i mira i sigurnosti prometa na području nadležnosti Policijske stanice Prozor – Rama za 2017. godinu,
  • ulaganjima u obrazovanje i zdravstvo u općini Prozor – Rama,
  • informacija Službe za zapošljavanje o stanju nezaposlenosti u općini Prozor – Rama,
  • radu i funkcioniranju mjesnih zajednica općine Prozor – Rama.

Na današnjoj sjednici je također donesena odluka da se 15. ožujka u 10.00 sati održi tematska sjednica OV Prozor – Rama vezana za problematiku Doma za stare i nemoćne osobe Rama – Šćit, na kojoj bi trebale nazočiti sve strane u ovom projektu.

Radio Rama

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar