Održana 18. sjednica Predsjedništva HDZ 1990 u Rami

HDZ 1990 je održao svoju 18. sjednicu Predsjedništva u Rami, na kojoj se raspravljalo o cjelokupnoj političkoj situaciji u zemlji, pripreme za predstojeće Opće izbore i drugim važnim temama.

Predsjednik Raguž izvjestio je članove Predsjedništva o posjeti SAD-u, o radnom sastanku na kojem je sudjelovao u oraganizaciji udruge Prsten u Zagrebu te aktivnostima u Domu naroda.

Kada je riječ o predstojećim izborima, HDZ 1990 ostaje dosljedan načelima koje zagovara od početka, a to se odnosi na samostalan nastup na predstojećim izborima, izuzev na područijima i za pozicije gdje je vitalni nacionalni interes ugrožen. To je prije svega pozicija za člana Predsjedništava BiH iz reda hrvatskog naroda, nastup u RS-u, te u županijama u kojima su Hrvati manjina kao narod. U to ime HDZ 1990 pozdravio je dogovore u ZE-DO županiji i RS-u, i ohrabruje da se završe započeti dogovori.

HDZ 1990 prema procjenama s terena ima snagu i kapacitet da napravi izborni rezultat koji će značiti iskorak u odnosu na izborni rezultat 2010 godine.

Izaslanstvo HDZ-a 1990 predvođeno s predsjednikom Martinom Ragužem najavilo je posjetu Posavini i područijima stradalim od poplava koje su zahvatile našu zemlju.

Vodstvo HDZ-a 1990 tokom svog cjelodnevnog obilaska i boravka u Rami posjetilo je i Župne urede triju ramskih župa.

Plaćena vijest

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar